Wall tap

No, kezdjük ott, hogy a trükköt nem a videó láttán találtam ki, hanem - ez jó hír mindenkinek, mert így tudjuk, hogy könnyebb - ismertem én már ezt a trükköt, és nagy szerencsével találtam videót... :)
A videón természetesen a második - azaz a rolleeres - a wall tap, bár görkorival is megcsinálták :).

Szóval... a trükk:

Kell keresni vagy egy negyedívet, amit egy fal közelébe helyeztek vagy egy nagy, falnak vezető kidobót, mint a videóban.

Negyedívvel:

Nagy sebességgel menj neki a negyedívnek, a roller kerekei a fal felé legyenek és told neki a hátsó kereket a falnak amíg meg nem érinted azt.
Most ha még kezdő vagy (azaz nem profi... aki köztünk - szerintem - nincs) érkezz vissza vagy egy 180°-as fordulattal, vagy ugyanígy a negyedívre, hogy folytathasd dolgod.
Ha esetleg profi lennél: MÉG A FALON, úgy hogy a hátsó kereket rajta hagyod a falon csinálj egy 180°-os fordulatot. Persze ehhez jó magasság, gyorsaság, reflex... sőt! Időzítés is kell.
Innentől ha tényleg profi vagy már tudod a dolgot.

Ha hasonló akadályról indultok neki, mint a videóban, akkor:
Haladj nagy sebességgel, amikor pedig lejöttél a kidobóról akkor fordulj kb 90°-ot, nyomd neki a hátsó kereked a falnak, és egy óriási lendülettel érkezz vissza a kidobóra, vagy kis lendülettel vissza a földre.
Ha akarod, rásegíthetsz lábbal is, bár ennek szerintem más a neve :P.

Nekem negyedívről sikerült. Viszonylag könnyű trükk, csak vidékieknek (mint nekem) nincs rá lehetősége. Nekem egyszer - az is véletlenül - akadt... szerencsém volt... :D

garfield942007. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

garfield94

Sárospatakon nicns olyan hely, ahol ezt gyakorolhatnám, kidobónk sincs rendes (van egy, de elég k@ki), viszont majd ha megyünk a Sátoraljaújhelyi Skateparkba, akkor kipródálljuk ;)

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Norbi

Tök zsír!
11 éves vok és simán megtom ezt a trükköt.

garfield94

Hiba, valami? :D