Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

No, kezdjük ott, hogy a trükköt nem a videó láttán találtam ki, hanem - ez jó hír mindenkinek, mert így tudjuk, hogy könnyebb - ismertem én már ezt a trükköt, és nagy szerencsével találtam videót... :)
A videón természetesen a második - azaz a rolleeres - a wall tap, bár görkorival is megcsinálták :).

Szóval... a trükk:

Kell keresni vagy egy negyedívet, amit egy fal közelébe helyeztek vagy egy nagy, falnak vezető kidobót, mint a videóban.

Negyedívvel:

Nagy sebességgel menj neki a negyedívnek, a roller kerekei a fal felé legyenek és told neki a hátsó kereket a falnak amíg meg nem érinted azt.
Most ha még kezdő vagy (azaz nem profi... aki köztünk - szerintem - nincs) érkezz vissza vagy egy 180°-as fordulattal, vagy ugyanígy a negyedívre, hogy folytathasd dolgod.
Ha esetleg profi lennél: MÉG A FALON, úgy hogy a hátsó kereket rajta hagyod a falon csinálj egy 180°-os fordulatot. Persze ehhez jó magasság, gyorsaság, reflex... sőt! Időzítés is kell.
Innentől ha tényleg profi vagy már tudod a dolgot.

Ha hasonló akadályról indultok neki, mint a videóban, akkor:
Haladj nagy sebességgel, amikor pedig lejöttél a kidobóról akkor fordulj kb 90°-ot, nyomd neki a hátsó kereked a falnak, és egy óriási lendülettel érkezz vissza a kidobóra, vagy kis lendülettel vissza a földre.
Ha akarod, rásegíthetsz lábbal is, bár ennek szerintem más a neve :P.

Nekem negyedívről sikerült. Viszonylag könnyű trükk, csak vidékieknek (mint nekem) nincs rá lehetősége. Nekem egyszer - az is véletlenül - akadt... szerencsém volt... :D