Wall tap

No, kezdjük ott, hogy a trükköt nem a videó láttán találtam ki, hanem - ez jó hír mindenkinek, mert így tudjuk, hogy könnyebb - ismertem én már ezt a trükköt, és nagy szerencsével találtam videót... :)
A videón természetesen a második - azaz a rolleeres - a wall tap, bár görkorival is megcsinálták :).

Szóval... a trükk:

Kell keresni vagy egy negyedívet, amit egy fal közelébe helyeztek vagy egy nagy, falnak vezető kidobót, mint a videóban.

Negyedívvel:

Nagy sebességgel menj neki a negyedívnek, a roller kerekei a fal felé legyenek és told neki a hátsó kereket a falnak amíg meg nem érinted azt.
Most ha még kezdő vagy (azaz nem profi... aki köztünk - szerintem - nincs) érkezz vissza vagy egy 180°-as fordulattal, vagy ugyanígy a negyedívre, hogy folytathasd dolgod.
Ha esetleg profi lennél: MÉG A FALON, úgy hogy a hátsó kereket rajta hagyod a falon csinálj egy 180°-os fordulatot. Persze ehhez jó magasság, gyorsaság, reflex... sőt! Időzítés is kell.
Innentől ha tényleg profi vagy már tudod a dolgot.

Ha hasonló akadályról indultok neki, mint a videóban, akkor:
Haladj nagy sebességgel, amikor pedig lejöttél a kidobóról akkor fordulj kb 90°-ot, nyomd neki a hátsó kereked a falnak, és egy óriási lendülettel érkezz vissza a kidobóra, vagy kis lendülettel vissza a földre.
Ha akarod, rásegíthetsz lábbal is, bár ennek szerintem más a neve :P.

Nekem negyedívről sikerült. Viszonylag könnyű trükk, csak vidékieknek (mint nekem) nincs rá lehetősége. Nekem egyszer - az is véletlenül - akadt... szerencsém volt... :D

garfield942007. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Levix

me doin getto wallride,wan ám walllride trükk is ménem azt rakod föl?

Fipe

a haladó már más. egyébként nem a trükkök száma a fontos, hanme hogy azt hogy hajtod végre, és hogy mien a fantáziád. És szerinted magadat profinak hívni mi ha nem nagyképűség?

balays10

Ja, és nekem sincs rohadt nagy arcom,ez az igaság. Csá vita lezárva.

balays10

Csak ugy közlöm, hogy ezt garfield Írta. De lehet hogy egy kicsit el tájoltam magam, de akkor is megy már 36 trükk,ugy hogy haladó.

Fipe

függetlenül videót kaphatunk? de negatív kritikákra nem lesz mentséged! nem nagyon hiszek én benne:D Garfieldot jól ismerem (nem személyesen egyenlőre)és ő is már rollerezik egy ideje, és őt se lehet profinak mondani. Sztem nem kell megmutatni hogy te profi vagy, csak rollerezgess

balays10

Na jó azért nem 8 hét hanem fél év.

Fipe

Azért a profihoz lenne egy két szavam! Én két hérig rollereztem, most meg majd szeretnék venni rollert, és én még középkezdőnek se pondtam magam. Nem azért mert annyira szar voltam, csak mert nincs rohadt nagy arcom! Profi vagy? Vidót kaphatnánk tőled? aztán már nem elfogadott a mentség hogy mindenki így kezdi, hisz te "profi" vagy

balays10

KEMÉNY, tÍz éves vagyok és 8 hete keztem úgy igazán tanulni ezeket a trüköket mert edig csak ugy egy lábal ugráltam. És már profinak számitok.

bubi9000

én ezt füvön próbáltam ki tetem egy ugratót meg egy ki s fa falat....roller ki alolam

balazs102

Rá kell lépni a fékre?