Tailwhip

Ezt egy ugratóról érdemes csinálni.
Én helyből csak félig tudom kipörgetni.
Nekimész gyorsan egy ugratónak vagy valahonnan lefele (pl.:padka).
Bunnyzol és amilyen gyorsan csak tudod kipörgeted 360-ban a roller alját.

lolka2006. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

huangho

Hali!

Földről már féli sikerül kipürgetnide patkárol is próbáltam és sztem onnan könnyebb.

bogyo0097

nekem a kipörgetés nem megy valaki magyarázza el lécci!

olis

Sziasztok! nekem annyi bajpom van vele hogy ha sík területen megyek és probálgatom csak ugy megy ha a jobb lábammat leteszem de ugy is látványos mert a bal lábam a levegöben van a joblábamat nagyon gyorsan leteszem és gyors elrugaszkodok a ba lábammal a földröl és rá a rollere amikor már kész a whip! Nem tom nekem is is tetszik! jah igen és a rollerem elején a kormány és a lapot ösze tarto hegesztés eltört és most van egy kormányom mg egy lapom és a többi alkatrész! mit ajánlotok ?? meik rollert??

Isten

Nekem már megy 30m az a trükk hogy érezned kell hogy a sarkadon állsz aztán a lábfejeddel meg csak ott van . A tailwhiphez meg annyit hogy szentem ugy könnyebb kilökni hogy előre lököd ki nekm csak úgy megy ,de viszont hátrafelé könnyebb beadni a duplát.

pulayka

áhh... már csak pár centi kell :D az egyik lábammal mindig ráérkezek de a másikkal sajnos nem :(gyakorlás gyakorlás ...:D

bubu-gabi

Háát...nem egyszerű ez a trükk.
Nekem is csak 180-at pörög. Lehet, hogy azért, mert még elég új a roller és nem forog túl könnyen a kormány???
Ja, a manualom már kb. 6 méter:P

gerike12

jó is lenne beadni a tailwhipet:) jó nehéz:S

garfield94

Persze-persze, ne azt várd a honlaptól, hogy elolvasod és menni fog a trükk. Hanem így megtudod a trükk elméletét. Kimész, gyakorolsz, sokáig nem sikerül valószínűleg, visszajössz, hozzászólásban segítséget kérsz, és nemsokára majd olyan hozzászólást írhatsz -joggal-, hogy "BEADTAM A TAILWHIP-et!"
ÉS akkor lesz nagy öröm =).

gerike12

cső! nem akarok senkit megbántani mert télleg naon jó ez az oldal és nagyon jó ötlet hogy leirjátok a trükköket de itt teljes egészébe nem lehet elmagyarázni a trükköt csak az elméletet és az minednki tudja.:) pl.: én nem tok tailwhip-ezni de azt tom hogy meg kell forgatni 360-ba a vázat:D csak ennyit akartam.

juliskaaa

tök egyszerű csak ne lökd ki naon a lábad hátra és forgasd szépen!