Padkázás

Előkészület:
Ehhez a trükkhöz keresned kell egy padkát, ami mellett közvetlenül nincs beton, tehát a padka "kiemelkedik" a betonból. Persze nem kell nagy szintkülönbség, de még az is elég, ha a padka után fű van.

A trükk:
Rollereddel gurulsz, mikor hirtelen csinálsz egy kecskét (normál felugrás) és ezzel az ugrással ráugrasz a padkára úgy, hogy a padkán legyen a roller lapja. Ekkor újra felugrasz és fordulsz 180°-ot úgy, hogy a roller lapja újra a padkán legyen. Ha ez megvan ugorj le a padkáról és gurulj tovább.

garfield942007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

kuczi92

Haljátok... én csináltam egy trükköt ami tök zsír volt... nekimész szemből a padkának, 180ba ráugrassz, persze a lapra érkezel, aztán 180ba le, fakeizel egy picit, és 180 vissza, majd gurulhatsz rendesen... sztem ez jobb, és hasonló mint a te trükköd. Am volt egy gagyi rollerem és 360nál eltört... pedig csak bunny360 volt, és egyszer tudtam csak beadni rendesen:D Most veszek majd French ID rollert, leírnátok pár dolgot róla, h joo választás e?

Törölt tag

Törölt hozzászólás

balazs102

Akkor most mi is ez a kecske felugrás?Ez nem u.az mint a bunny?

garfield94

Holnap vagy holnapután rakok fel magmról videót :D

Jó minőségűt :D


a lényeg. Tanuld meg a 180-at EGY HELYBEN. Rá bunnyzol a padkára. megcsinálod a 180-at, aztán le.

Gyakorold részenként.

Norbi

Bárhogy is gyakorolom nem megy ez a trükk
++++

garfield94

látom a szövegbe is belejavítottál. Köszi. Csak ezt este fele írtam és fáradt voltam, aztán helyesírási hibák jöttek dögivel.
Éppen nem késő este írtam, de kellően fáradt voltam :)