Flatland 360

Ez egy alap flatland trükk. A Flatland 360 nem túl nehéz trükk. Egy helyben kell csinálni. Az egyik lábad felteszed a fékre. Ha a jobb lábad van a féken, akkor jobbra pörögsz. Emeld fel a kormányt (kb. 50°-ra) és rúgd el magad a bal lábaddal. Emeld fel a rugó lábad, majd egyensúlyozz, és várd meg a 360°-ot. Ha kipörögted akkor rakd a lapra a rúgó lábad, majd engedd fel a féket. Ha sikerült, akkor vidáman gyakorolj tovább.

Fipe2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

rolleres

Mert a videókból úgy láttam!!!°_°

rolleres

Ez nem a sima 360°? :-)

rolleres

:D jó

tittyu98

pisti én is így csinálom

Tomi2343

Én mé csak az 540-est:D

pisti13

Én már 720 is pörgettem de am ezt hülyén irdat nagyon ÉN:::jobb féken menet közbe lasulok megállok egyik lábam se teszem le elrordulok balra és a jobb van a fékel:D és egyensúlozok

huangho

Ez az egyik kedvenc trükööm már volt hogy több mint 360°-ot pörögtem!

Fipe

azért Flatland 360an a neve, mert ha sima 360 lett volna, akkor össze lett volna keverve a 360al. Mint stílus van benne eza trükkbe, mivel ez a trükk flt-be jó. Remélem érted!

prox

a Fakie BMX nél az hogy neki mész pl. egy falnak majd lendületből ellököd magad egyensúllyal hátrafelé tekersz majd egy hirtelen mozdulattal kifordítod a kormány 90 fokig majd másik irányba ugyan úgy 90 fokig :) és így elméletbe 180 fok kijön :D

prox

Már nem azért én nem vok rolleres...De a Flatland az egy MX stílus vagyis egy bicigli stílus nem egy trükk...Bár én a rollerhez ennyit értek mint ló az ABC-hez szóval nem tom csak furcsáltam hogy már a stílusból is csinálnak trükköket.De ez a trükk végülis az hogy úgy forogsz mint az óramutatója csak gyorsabban nem?