Adok/Veszek

Ha szerintetek nem jó,nyugodtan töröljétek.Szeretném egy csokorba gyűjteni az eladó alkatrészeket,illetve hogy ki mit venne.Pl:kerék.

balazs1022007. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

dzsuker98

Hello Krisz001 Tudsz adni email-t? vagy msn-t?

krisz001

Sziasztok! Eladó Razor Pro rollerem mpg kerekekkel és 2 peggel. Márciusban vettem, de nekem nagy. 26000 Ft körül szeretnék érte. Csere csak V2 rollerre érdekel, akár ráfizetéssel.
Tel: 06-30-2335488

dzsuker98

És ez minden Finger játékok.

dzsuker98

ELADÓ!!!Egészben egy skate park Benne áll: egy Tony Hawkos pálya elem ami ugratóval kezdődik és korláttal végződik és tetszésed szerint alakíthatod. És van még egy ugrató ami lépcsővel végződik és van rajta 2 korlát. Van még 1 Slide pad amibe lehet tenni 4 gördeszkát és kerekeket, csavarokat stb. ha az aján kinyitod. Ezekhez van 1 Laser-ped roller, egy flick trix sunday márlályú bringa, és egy Aud bringa, 5db Tech deck gördeszka 1 Birdhouse, 2db Baker, 1 Silas és egy berra gördeszka + mellé pót alkatrészek 1 Shut lap shut függök és rengetek csavar kerék.


Elérhetőségek: email: dudasbalint13@citromail.hu


MSN: dudasbalint12@hotmail.com

dzsuker98

ELADÓ!!! Használt fekete-szürkés Waveboard (oxeloboard) rajta alig használt oxelo kerekek, mellé 2db új mintás oxelo kerekek, deszkához van Doboz, használati utasítás.
Email: dudasbalint13@citromail.hu
MSN:: dudasbalint12@hotmail.com

dzsuker98

Helló Újszerü haladó rollert vennék 30ezer alatt vagy cserélem waveboardomat rollere.
Email: dudasbalint13@citromail.hu
Msn: dudasbalint12@hotmail.com

pandaa

Eladó Razor Ultra Pro Lo. V2-es KORMÁNYOM 54mm magas 45mm széles markolattal és kormányvégdugóval. Kicsit ütött kopott de megkímélt állapotú képet tudok küldeni az árat megbeszéljük!

msn: tardosunit@hotmail.com
e-mail: tardosunit@hotmail.com

aronman

Sziasztok,
Eladó egy Micro X-treme roller nagyon reális áron majdnam a negyedéért (70.000-ért vettem) használt de semmi komolyabb baja csak a kormányvégdugó elszakadt Árat megbeszéljük!E-mail:dualmaster.aron@hotmail.com MSN:ugyanaz mint az email!

escape960

sziasztok!
aki ROLLERT akar venni (ismétlem ROLLERT AKAR) az nézze meg a rollers.hu-t!!! és ezek lehet hogy drágák de nem 1 napig bírják!!! és jobban megéri itt venni egyet 37 ezerért mint havonta venni 20 ezerért (legalábbis szerintem)!!!!! ha ezzel az üzenettel valakit megsértettem akkor attól BOCSONÁTATOT AKAROK KÉRNI!!!!

rollerkell

ha valaki tud szóljon
timar99@gmail.com